Είμαι ο Νίκος ο Αναγνωστόπουλος, έχω σπουδάσει Μηχανικός Λογισμικού στο Τμήμα Πληροφορικής του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης και είμαι κάτοχος Msc in Information Systems από το City College, International Faculty of the University of Sheffield.

Ξεκίνησα την επαγγελματική μου σταδιοδρομία στο χώρο της πληροφορικής το 2000 σαν Account Manager σε έργα πληροφορικής στην Business Architects Networks όπου και παρέμεινα για 3 χρόνια. Από τον Απρίλιο του 2003 μέχρι και τον Μάιο του 2004 εργάστηκα στην Apogee σαν μέλος του εμπορικού τμήματος και από το Σεπτέμβριο του 2004 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2005 ήμουν Υπεύθυνος ανάπτυξης Δικτύου συνεργατών για το χώρο της Β. Ελλάδας στη SoftOne. Από τον Απρίλιο του 2005 μέχρι τον Ιανουάριο του 2006 ήμουν μέλος του εμπορικού τμήματος της Thinx όπου και ολοκλήρωσα το πέρασμά μου από το χώρο της Πληροφορικής.

Από τον Μάρτιο του 2006 είμαι Πιστοποιημένος Ασφαλιστικός Σύμβουλος στη MetLife και από το Δεκέμβριο του 2014 έχω δημιουργήσει την δική μου ομάδα Ασφαλιστικών Συμβούλων στην ίδια εταιρεία.

Είμαι εξειδικευμένος στο να βοηθώ τους ανθρώπους να επιδιώκουν περισσότερα από τη ζωή τους, προστατεύοντας το πιο σημαντικό περιουσιακό τους στοιχείο, τη δυνατότητά τους να παράγουν εισόδημα και πλούτο.