Εκδήλωση για τα 30 Χρόνια Συνεργασίας της Τότας Αναγνωστοπούλου με τη MetLife

Στις 9 Μαρτίου 2017 η κ. Τότα Αναγνωστοπούλου γιόρτασε τα 30 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας της με τη MetLife. Στην εκδήλωση που έγινε στα γραφεία μας παραβρεθήκαν, ο Διευθύνων Σύμβουλος της MetLife και Πρόεδρος της  Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας κ. Δημήτρης Μαζαράκης, ο Διευθυντής Δικτύου F2F κ. Γιώργος Ζερβουδάκης, ο επικεφαλής των Γραφείων Πωλήσεων κ. Κώστας Δερβεντζής, Διευθυντές άλλων γραφείων πωλήσεων συνεργάτες και πλήθος ασφαλισμένων.

Στην ομιλία της η κ. Τότα Αναγνωστοπούλου έκανε μια αναδρομή στην τριαντάχρονη επιτυχημένη πορεία της στην MetLife, που ξεκίνησε το 1987 όταν ως καθηγήτρια αγγλικής φιλολογίας βρέθηκε μπροστά σε μια μεγάλη επαγγελματική πρόκληση αλλαγής καριέρας. Ακολούθησε τη διαίσθησή της και δεν το μετάνιωσε. Σύντομα, ο εξωστρεφής και δοτικός της χαρακτήρας της, η διάθεσή της  να προσφέρει στο συνάνθρωπο της  και η σιγουριά που της παρείχε τότε η ALICO και σήμερα η MetLife την ανέδειξαν σε κορυφαία  Ασφαλιστική Σύμβουλο με αμέτρητες διακρίσεις στην Ελλάδα και σε Παγκόσμιο επίπεδο.

Από το 1994 η κ. Τότα Αναγνωστοπούλου ανέλαβε τη διεύθυνση του γραφείου Πωλήσεων, θέση την οποία κατέχει και σήμερα με ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα, συνεχίζοντας αυτό το υπέροχο ταξίδι της στην ασφαλιστική αγορά.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *